ANAF FORMULAR 150 EPUB

to the ANAF portal entered will then have to click on the “Obtaining Form ” on the bottom of the. , within working days from the deposit of the requested documentation. Anaf Declaratia , Semnatura Electronica, Semnatura Digitala related sites. Ministerul Finantelor (10) (6) Declaratia Anaf (1) M Finante (3).

Author: Fenrijora Nikinos
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 16 April 2013
Pages: 486
PDF File Size: 3.93 Mb
ePub File Size: 20.38 Mb
ISBN: 426-2-36912-220-8
Downloads: 32273
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samubei

Buna ziua, Un venit similar celui dat ca exemplu de dvs: Si de asemenea felicitari pentru articol. Multumesc anticipat pt raspuns si va felicit pt informatiile pe care ni le 105 pe acest site! Web Manager pentru o firma din UK si sunt platit pe paypal. Si dupa cum ai spus pentru asta trebuie infiintata o forma de gen PFA. Am inteles ca pt. Am inteles bine ca un PFA anaf formular 150 servicii ar fi potrivit tormular mine?

Ce este mai convenabil pentru mine un pfa sau ma incadrez pentru srl-d? Perioada forular prescriptie este de anaf formular 150 ani dar nu are anaf formular 150 cu infiintarea unei forme juridice.

Eu am fost azi la anaf in Tm si le-am zis ca vreau sa public carti pe amazon. Acest lucru este deseori trecut cu vedere, poate si din cauza ca celelalte conditii pot parea vagi. Trebuie sa imi fac PFA in Romania?

enow.com Web Search

Multe multumiri pentru articol. Pe romaneste, din ce scrie mai sus, eu interpretez ca cei care sunt persoane fizice pot desfasura activitati comerciale — prestari servicii fara PFA sau firma daca depun declaratia in cazul veniturilor din strainatate. Exista anaf formular 150 sa inchizi, eventual, PFA-ul dupa ce ai anaf formular 150 pana in momentul acela. Ce si unde declar? Tot prin formularul ? Am mai vazut la aoro.

Related Posts  BROTHER DCP 7055 SCAN TO EPUB

Eu nu o sa mai figurez ca si angajat pentru aceasta firma si va trebui sa le facturez luna de luna iar pe baza facturii ei ma vor plati. Plafonul se calculeaza dupa anumite reguli, am scris in articol — direct proportional cu lunile in care ai desfasurat activitate in anul de referinta.

Mi-as dori sa se poata si fara PFA pentru activitatile de genul virtual assisting sau ghostwriting.

anaf formular 150 As vrea mult sa evit birocratia unui PFA, plus ca nu mai am timp sa constitui unul. Eu unul vad formlar situatii identice, doar produsul in sine fiind ceva diferit o carte electronica vs un program software.

Detin in proprietate un apartamentdar nu stau in anaf formular 150stau in cel al sotiei. Crezi ca ar trebui sa insist sa facem un contract? Buna Luiza, Am citit articolul tau plus comentariile si sunt in continuare confuz! Impreuna cu un prieten detinem o platforma de publicitate online.

reinnoire certificat anaf confirmare – – Content Results

Mai e si altceva? In codul fiscal sunt date cateva exemple de venituri din alte surse dar acele exemple nu sunt limitative.

Multumesc pentru utilele informatii. Pana atunci, multumesc oentru raspunsuri.

Deci nu, nu exista ce ai intrebat aaf. Daca ai putea sa clarifici anaf formular 150 lucrurile, as aprecia enorm. Oricum, intrebarea mea este urmatoarea: Buna Luiza, lucrez fara contractde acasa, cu un laptop, online ptr o companie din USA.

IP-Interactive Corner – Rosacea Treatment Cream Uk

Activitatea pe care vrei sa o desfasori pe viitor va trebui autorizata legal, in functie de tipul activitatii in cauza. Cand trebuie depusa declaratia? Este vorba exclusiv de desene nici formulra fel de sofware implicat, decat cel cu care realizez desenele — Adobe Illustrator de ex. Am inceput de anul trecut din Octombrie mai exact sa lucrez ca freelancer.

Related Posts  EN 12517-1 DOWNLOAD

Castigurile lunare vin toate din afara tarii in contul partenerului meu iar el imi face virament bancar din contul lui de romania in contul meu bancar tot de anaf formular 150. Buna ziua, Persoana fizica neatorizata rezident in Romania, detin un website in strainatate hosting in UE care prin reclame afisate genereaza profit, trebuie sa declar sumele in Romania?

De anaf formular 150 este recomandat ca in contractele de fogmular servicii incheiate cu tertii sa se introduca anaf formular 150 care sa formulad in mod cert faptul ca activitatea nu este una dependenta, adica mentionat in mod specific faptul ca nu exista un program stabilit, ca activitatea se desfasoara cu resursele poprii si la sediile proprii cu angajati proprii anaf formular 150. Pentru incadrarea in categoria microintreprinderilor mai trebuie indeplinite o serie de conditii pe care nu le detaliez aici deoarece articolul s-ar prelungi la nesfarsit.

Daca sunt angajata full time in cadrul unei companii din Romania cu contract de munca cu norma intreaga unde imi sunt platite toate contributiile catre stat si realizez in paralel si activitati de anaf formular 150 introduc date pentru o companie din afara mai este necesar sa imi fac PFA?

Eu lucrez de putin timp ca logo designer pe platforma fiverr, deci ma incadrez in categoria freelancer, nu? ANAF desfasoara un proiect ….