CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Shaktikasa Akira
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 1 December 2015
Pages: 21
PDF File Size: 17.82 Mb
ePub File Size: 15.66 Mb
ISBN: 974-2-99098-132-7
Downloads: 96719
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoozuru

Ma intreb daca persoana respectiva care deschide si citeste ceea ce eu am scris mamei mele este multumita de gestul ei. Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara. NU se poate rezolva nimic? Buna ziua Vreau sa va aduc la cunostinta ca factorul postal din com. Asa se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos.

Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana. Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Un gand pentru voi, reprezentanti ai Postei Romane, Citind anunturile prezentate pe acest site, raman total descurajata de dezonoarea pe care o atribuie unui serviciu public acel functionar al postei care nu-si face datoria cu onoare si respect fata de sine si concetateni.

Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat.

confirmare de primire posta pdf

Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea. Cat de trista am fost constatand de fiecare data ca numai mama mea nu primea scrisorile mele.

Si o vointa de fier sa zambesti si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata. Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu? In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat cnofirmare acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie?

Related Posts  AC128 DATASHEET DOWNLOAD

Inca o mamica care a trimis colet tot acolo ia stat coletul in posta 1 luna jumate.

Astept rabdator la rand. As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie. Ma simt umilit cand merg la posta din rozavlea mm. A ales noaptea fara luna, cu intuneric bezna, ca sa nu fie vazut. Nu stiu unde se mai ia salar de 8 ore cand de fapt lucrezi doar 3. Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op.

Forum SAGA • Vezi subiect – posta confirmare de primire

De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool.

Numai ca de vreo doi ani si mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama. Numai pe vremea lui Ceausescu am avut parte de respect din partea clientilor. Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea. Va rog sa luati masuri in loc Simand jud Arad. Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti bagati si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada.

Doamne am impresia ca traim in reluare. Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f pirmire cu respect ANA.

Frustrarile celor care prezinta cazuri online aduc in prim-plan cat de departe este respectul fata de om pentru cei care cred ca facand un furt de corespondenta, de timp de lucru, de obligatii profesionale nu-i vede nimeni. Doar este lider de sindicat. Le-am spus, ca voi lua coletul in conditiile mele, nu le voi plati nimic si nu voi accepta vamuirea deoarece, pe actele care insoteau coletul era specificat ca acesta contine lucruri personale inclusiv lenjerie intima si nu vad ce ar putea vamui.

Related Posts  HAYAGRIVA SLOKAM IN TAMIL PDF

In toate oficiile postale se fac regulile dupa cum vor muschii lor!

Astept sa imi raspunda cineva. Asa ca va rog sa imi spuneti ce masuri o sa luati! Nu a ajuns la destinatar…. Dar in sus nu te uiti? Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea ce in aceeasi zi… Postx ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prin felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul. Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana? Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa ce l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr. Cine Dumnezeu conduce Posta Romana? Pungesti dar mi sau adus la cunostinta de dmna.

Posted in Sex